Részletek
Cukor; Kakaóvaj; Kakaómassza; Teljes tejpor; Mogyoró (4,2%); Növényi zsír (pálma, shea); Tejszínpor; Mandula (2,8%); Laktóz; Sovány tejpor; Írópor; Vajzsír; Sovány kakaópor; Dextróz; Emulgeálószer: szójalecitin; Fruktóz; Kávé; Glükózszirup; Invertcukorszirup; Aromák; Étkezési só; Mogyorókrémmel töltött tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32%; Tejcsokoládé mandula- és mogyoródarabkákkal: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Pralinékrémmel töltött tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 45%; Marcipánnal töltött étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban; Habos kakaókrémmel töltött étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban; Kávés-tejszínes kétrétegű csokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32%; a fehércsokoládéban: kakaó szárazanyag legalább 28%.